ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΛΕΝΙΑ ΒΡΑΔΙΑ 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ» και η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ σας προσκαλούν, την Κυριακή 24/2/2019, ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της τελευταίας, για να γιορτάσουμε από κοινού, την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, εκπαιδευτικού περιεχομένου, "Ρόδος - Μήνας Μελισσοκομίας 2019", που και εφέτος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Δωδ/σου, ‘’Γεώργιος Γεννηματάς’’,  με την καθιερωμένη πλέον «Μελένια Βραδιά».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρξει ομιλία, από τον διακεκριμένο, κορυφαίο στον κλάδο της μελισσοκομίας, εξαίρετο προσκεκλημένο  μας, τον καθηγητή Σηροτροφίας & Μελισσοκομίας του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πασχάλη Χαριζάνη, με θέμα «Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ». Ένα θέμα σοβαρό και επίκαιρο τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενιές.

Τέλος με το κόψιμο της Βασιλόπιτας των Μελισσοκόμων για το νέο έτος και ενώ θα ανταλλάσουμε μελένιες ευχές, θα απολαύσουμε και εφέτος γευστικές δημιουργίες και παραδοσιακά εδέσματα, όλες φτιαγμένες με μέλι και προϊόντα της μέλισσας.