ΑρχικήNέα ΜΕΛΕΝΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΛΗΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

ΜΕΛΕΝΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΛΗΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διημερίδα Μελισσοκομίας 24-25/2/2018, στα πλαίσια των επιμορφωτικών σεμιναρίων «Ρόδος-Μήνας Μελισσοκομίας 2018». Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από το Σύλλογο Μελισσοκόμων του Νησιού μας, σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς και φιλοξενήθηκαν από την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ.

Πλήθος κόσμου, αλλά και εκπροσώπων όλων των αρχών, παρευρέθηκε στο κλείσιμο του προγράμματος- «Μελένια Βραδιά» -, για να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του καθηγητή μελισσοκομίας και μαθηματικών, Αλέξανδρο Γκουσιάρη με θέμα «ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ». Την ίδια βραδιά, σε κλίμα εορταστικό υπήρξε και αναφορά-ενημέρωση, από την δημοσιογράφο Βαρβάρα Μπογδάνου, στο μεγάλο γεγονός, της πρόσφατης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ του ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΟΥ ως προϊόν ‘’Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης-ΠΓΕ’’ .

Τέλος με το κόψιμο της Βασιλόπιτας των Μελισσοκόμων για το νέο έτος μας εντυπωσιάσαν και εφέτος με την επιτόπια παρουσία τους και τις δημιουργίες τους, όλες φτιαγμένες με μέλι, τα Μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ/ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

μελεκουνι σεμινάριο μελενιος