ΑρχικήΠοιοι είμαστε Οραμα & Αξίες

Οραμα & Αξίες

ΟΡΑΜΑ

"Να είμαστε η καλύτερη εταιρεία στα προϊόντα της Μέλισσας (Μέλι, Βασιλικός πολτός, Γύρη, πρόπολη, κερί) και στα παράγωγα τους (Μελεκούνια, Λουκούμια, καραμέλα, μάντολα, ζελεδάκι, καλλυντικά κ.α.)"

"Να γίνουμε κορυφαίοι σε ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην υγιεινή διατροφή των ανθρώπων μέσα από την κατανάλωση των προϊόντων μας."

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Παράδοση: Την προστατεύουμε, την εμπλουτίζουμε και με αγάπη την προσφέρουμε.

Ποιότητα: Να τηρούμε την υπόσχεσή μας στο να προσφέρουμε το καλύτερο.

Ασφάλεια: Να εξασφαλίζουμε υψηλό βαθμό ποιότητας σε ό,τι κάνουμε.

Σεβασμός: Να ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Ειλικρίνεια: Με ιδιαίτερη ευθύνη δίνουμε υποσχέσεις και πάντα τις τηρούμε. Έχουμε έναν ενιαίο λόγο. Εκφραζόμαστε με αυτόν, δεσμευόμαστε από αυτόν και εμμένουμε σε αυτόν.

Ομαδικότητα-υπευθυνότητα: Μόνος του κανείς έχει λιγότερες πιθανότητες να πετύχει κάτι σε αντίθεση με μια σωστά συνεργαζόμενη ομάδα. Βοηθάμε τον συνεργάτη μας γιατί το πρόβλημα του είναι πρόβλημα της εταιρείας άρα και δικό μας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη των αποφάσεων μας και θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους για την πλήρη επίλυση κάθε προβλήματος που αναλαμβάνουμε να λύσουμε.

Εμπιστοσύνη: Να συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό και να λειτουργούμε με ακεραιότητα και εντιμότητα. Δεκτικότητα: Να ακούμε τις ιδέες των άλλων και να ενθαρρύνουμε τον ανοιχτό διάλογο.

ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ

Εστίαση - Να εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει περισσότερο τους καταναλωτές και τους πελάτες μας και σε αυτό που είναι σημαντικό για να αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας, τα προϊόντα μας και την επιχείρησή μας.

Καινοτομία Να αναζητούμε καινοτόμους τρόπους για να ικανοποιούμε τους καταναλωτές μας, στη συνεργασία με τους πελάτες μας και για να λειτουργούν τα συστήματά μας.

Πάθος Να μας διακατέχει το πάθος για νίκη σε ό,τι κάνουμε, βάζοντας με σιγουριά υψηλούς στόχους και με την ασυμβίβαστη αποφασιστικότητα να τους πετυχαίνουμε.

Ταχύτητα Να κινούμαστε γρήγορα και με την απαραίτητη πειθαρχία που θα μας κρατά μπροστά από τον ανταγωνισμό.