Αρχική Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

 

Η "Μελισσοκομική Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ" ιδρύθηκε το 1999 από τους Μελισσουργό Νικόλαο και Ρέτσα Νικόλαο, άνθρωποι με ιδιαίτερη αγάπη στη μέλισσα, το περιβάλλον και την υγιεινή διατροφή. Στεγάζεται σε καινούργιους, σύγχρονους, ιδιόκτητους χώρους 3000 τ.μ. εντός ειδυλλιακής έκτασης 8.500 τ.μ. με μελισσοκομικό πάρκο 1000 τ.μ.στην Παστίδα της Ρόδου.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού, του παραδοσιακού γλυκού της Ρόδου.

Δευτερεύουσες δραστηριότητες της είναι η παραγωγή γλυκισμάτων με βάση το μέλι όπως Μπάρες Μελιού, λουκούμια, καραμέλες, μαντολάτα, παστέλια, καλλυντικά, όπως επίσης και η υποστήριξη των μελισσοκόμων σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό.

Επίσης, η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως, Μουσείο Μέλισσας.

Το όραμα μας "Να είμαστε η καλύτερη εταιρεία στα προϊόντα της Μέλισσας και στα παράγωγα τους"

"Να γίνουμε κορυφαίοι σε ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών, συμβάλλοντας στην υγιεινή διατροφή των ανθρώπων μέσα από την κατανάλωση των προϊόντων μας.

 

Οι αξίες μας...     Παράδοση | Ποιότητα | Ασφάλεια |Σεβασμός |Ειλικρίνεια | Ομαδικότητα | Εμπιστοσύνη

Οι λειτουργικές μας αρχές...
  1. Εστίαση 
  2. Καινοτομία
  3. Πάθος 
  4. Ταχύτητα 
Οι άνθρωποί μας...
 
Οι άνθρωποι μας, αποτελούν τη κινητήριο δύναμη πίσω από την αναπτυσσόμενη πορεία και την εξέλιξη της Εταιρίας. Σε ένα περιβάλλον, συνεχώς μεταβαλλόμενο που απαιτεί υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, οι ικανότητες των ανθρώπων αποτελούν κρίσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου. 

Βασικός στόχος είναι να ενισχύονται οι δεξιότητες των ανθρώπων μας. Για αυτό το λόγο, παρέχονται ευκαιρίες εκπαίδευσης ώστε να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο τους. Με τη συμμετοχή τους σε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αναπτύσσουν νέους τρόπους σκέψης, καλλιεργούν δεξιότητες και ακολουθούν τις ταχύτατες εξελίξεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Εργασία στη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου 

Δημιουργούμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον το οποίο σέβεται τον ανθρώπινο παράγοντα, προσφέρει κίνητρα και ευκαιρίες ανάπτυξης. Η προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στόχος είναι να συνδέεται με αυτή της επιχείρησης και να πρεσβεύει το όραμα της. Το εργασιακό περιβάλλον ενθαρρύνει τις προσπάθειες για ευθυγράμμιση της εργασίας με τους επιχειρηματικούς στόχους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
Στη παραγωγική διαδικασία τηρούνται αυστηρά πρότυπα ποιότητας και εφαρμόζονται διεθνώς αναγνωρισμένες μέθοδοι ποιοτικού ελέγχου.
 
Λήψη των πιστοποιητικών ποιότητας HACCP 22000 ISO 9001 IFS.
 
datafiles/file/MELISSOKOMIKI%20DODEKANISOU-22000-GR.pdf
datafiles/file/MELISSOKOMIKO%20DODEKANISOU-9001-GR.pdf
datafiles/file/2018_certificate_223656_en.pdf
datafiles/file/MELISSOKOMIKI%20DODEKANISOU-22000-EN.pdf
datafiles/file/MELISSOKOMIKO%20DODEKANISOU-9001-EN.pdf 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣΟΔΟΣ